موادلازم
1.سفیده تخم مرغ 4عدد
2.شکر 1لیوان
3.وانیل کمی
4.روغن مایع 2/3 پیمانه
5.ابلیمو1قاشق غ
6.پودرنارگیل 2پیمانه
طرزتهیه
ابتداسفیده تخم مرغ وشکرراباهمزن دستی کمی هم میزنیم سپس پودر نارگیل راهم اضافه کرده وکمی هم زده و روغن مایع را نیز افزوده ودرحد مخلوط شدن قاطی میکنیم سپس مخلوط اماده را داخل ظرفی که بشه روی حرارت گذاشت میریزیم وروی حرارت باشعله کم میگذاریم ومرتب هم میزنیم تا شکر اب شود تقریبا 5دقیقه .دقت کنید حتما روی شعله کم…بعداز روی شعله برداشته وابلیمو ووانیل را هم اضافه کرده وکمی هم میزنیم ومیگذاریم مواد کمی خنک شود درحد5دقیقه….سپس ته سینی تنور را کاغذ روغنی انداخته و ازمواد باقاشق برداشته وروی کاغذ روغنی میچینیم /یا برای اینکه شیرینی هاتون تمیزتر دربیاد میتونید ازقیف استفاده کنید/روی شیرینی ها پودر پسته میریزیم که در این مرحله شیرینی ما برای گذاشتن داخل تنور امادست .
طرزکار با تنور کدبانو برای پخت شیرینی نارگیلی
تنور را ازیه ربع جلوترازگذاشتن شیرینی ها روشن میگذاریم /هم بالا هم پایین/
تا تنور گرم بشه .
سپس موقع گذاشتن سینی شیرینی داخل تنور شعله بالا را خاموش کرده و شعله پایین را روی حرارت کمه کم تنظیم کرده و سینی را روی ساج چدنی میگذاریم بعد از حدود 10دقیقه شیرینی هاتون قشنگ پف میکنه وزیره شیرینی ها متمایل به طلایی خیلی روشن میشه در این مرحله شعله بالا را هم با حرارت خیلی کم روشن میکنیم ووقتی رویه هم طلایی روشن شد شیرینی امادست.بعد ازخارج کردن شیرینی از تنور 2دقیقه صبر کنید تا شیرینی کمی خنک شود سپس شیرینی هاتون رو میتونید داخل ظرف دلخواهتون بچینید.
امیدوارم این شیرینی خوشمزه راتوخونه هاتون درست کنید وازاشپزی با تنورهای خانگی کدبانو لذت ببرید.